Onze waarden weerspiegelen ons doel en definiëren wat het betekent om bij of met EMO te werken. Ze vormen de kern van onze cultuur en de manier waarop we werken en zakendoen.

Ondernemersvermogen

We zijn praktisch en proactief. We zijn klantgericht. We hebben een wil om andere markten te onderzoeken. We zijn nieuwsgierig en bereid te veranderen en te ontwikkelen.  Maar bovenal hebben we een passie voor wat we doen.

Respect

We geven om onze medewerkers, het milieu, stakeholders en de wereld om ons heen. We doen ons best om andere meningen te respecteren en te begrijpen (diversiteit en inclusie).  We zijn betrouwbaar. Samenwerken is de sleutel tot success.

Integriteit

Integriteit gaat over hoe we ons opstellen in het dagelijkse leven. Veiligheid, eerlijkheid en duurzaamheid zijn de hoekstenen van ons morele kompas en zijn leidend voor de keuzes die we maken. Compliance zit in ons DNA. 

Open

We zijn transparant in onze organisatie en communiceren op een open manier. We zijn bereid om constructieve feedback te geven en te ontvangen. We durven ons te laten horen en steunen elkaar hierin tegelijkertijd. We zijn bereid om samen te werken binnen onze organisatie. Dat doen we bij EMO, met andere HES bedrijven en met andere partners.

Verantwoording

We zijn duidelijk over onze verantwoordelijkheden binnen de organisatie. We tonen eigenaarschap en nemen initiatief. We creëren duidelijkheid in de organisatie over verantwoordelijkheden en besluitvorming. We maken af waar we mee zijn gestart en zijn ijverig in de uitvoering.

EMO | bulk for life