Wij zorgen voor verantwoorde op-en overslag van bulkgoederen die bijdragen aan de wereld van morgen

Werken bij EMO betekent werken in een bijzondere omgeving. Bijzonder, omdat je werkt op een plek die puur, groots en imponerend is. Kolossale kranen, het komen en gaan van zeeschepen. Kortom, de dynamiek spat ervan af! En dat alles aan de poort van de Rotterdamse haven, vlak bij zee. Maar ook bijzonder omdat de sociale banden sterk zijn.

Bij EMO werken zo’n 340 mensen, die dagelijks met veel enthousiasme aan de slag gaan, buiten, in de werkplaatsen of op kantoor. Met een baan bij EMO ben je verzekerd van goede toekomstperspectieven en doorgroeimogelijkheden.

Wil je weten welke vacatures er zijn? Bekijk onze vacature pagina.

Bekijk jouw kansen

Stage lopen bij EMO?

Op zoek naar een stageplek? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Of je nu studeert voor ingenieur, veiligheidsexpert, logistiek medewerker of bedrijfseconoom; EMO biedt je een wereld vol mogelijkheden. Door kennis en ervaring te bundelen kunnen we jou en EMO verder brengen, zodat we ons beiden kunnen blijven ontwikkelen en bijdragen aan de wereld van morgen.
Bekijk jouw kansen!

Bulk for everyone

Talent en vaardigheden zijn niet gebonden aan geografische grenzen, culturele achtergrond, leeftijd, gender of onderwijsniveau. Wij zijn dat evenmin. Wie je ook bent, we waarderen jou en je unieke perspectieven.

Jong talent Stagiaires, alumni en starters

EMO | bulk for life