Europees Massagoed- Overslagbedrijf, oftewel EMO, is één van de grootste en meest moderne logistieke dienstverleners voor droge bulklading in Europa. Strategisch gelegen in de haven van Rotterdam komen de grootste zeeschepen vanuit heel de wereld bij EMO voor de kade.

Rotterdam is een hub voor het Europese achterland. De droge bulklading vindt voor bijna 80% hun weg via het spoor en water naar het Duitse achterland. EMO doet dit voor klanten in de staal- en siliciumindustrie en de energiesector.

EMO plan 

EMO plan   Report Dangerous Situation

Gevaarlijke situatie

Bulk for life

Bijdragen aan de wereld van morgen. Dat is wat we bij EMO doen. Als één van de grootste droge bulk terminals van Europa vormen we een belangrijke schakel in de levering van essentiële grondstoffen voor producten die iedereen in het dagelijks leven gebruikt. Producten die nodig zijn om de wereld om ons heen te ontwikkelen, in stand te houden en te verbeteren.

De prachtige, iconische Erasmusbrug in Rotterdam, de auto waarin je rijdt, de zonnepanelen op je dak; grote kans dat de grondstoffen die hiervoor gebruikt zijn, via de EMO terminal zijn getransporteerd. Je kunt het zelfs terugvinden in je tandpasta en de oplader van je elektrische tandenborstel. Bij EMO werken zo’n 340 collega’s 24/7 met veel energie aan zaken die van invloed zijn op ons dagelijkse leven. Iedereen is uniek maar heeft een ding gemeen; een hoog veiligheidsbesef. 

Jouw carrière

Of je nou buiten of binnen werkt op onze 170 hectare grote terminal, handen uit de mouwen is de echte Rotterdamse mentaliteit die bij EMO heerst. Het product dat wij lossen voor onze klanten vervolgen in een trein of binnenvaartschip weer hun weg naar de eindbestemming. Daar zorgen we voor met een kundig en gedreven team, en met plezier! En dat alles met een zeer goed arbeidsvoorwaardenpakket. Zie jij jezelf al bij ons werken?  

Bekijk jouw kansen

Op zoek naar een stageplek?

Of je nu een opleiding tot productiemedewerker of onderhoudsmonteur volgt, of studeert voor veiligheidsexpert of logistiek planner, EMO biedt je een wereld vol mogelijkheden. Door kennis en ervaring te bundelen kunnen we jou en EMO verder brengen, zodat we ons beiden kunnen blijven ontwikkelen en bijdragen aan de wereld van morgen.

Denise Verhagen

Feiten en cijfers

EMO | bulk for life