Stage


Bij EMO kun je als scholier of student heel goed terecht. EMO is een echt leerbedrijf. Zeker als je een technische opleiding of een stuwadoorsopleiding volgt, komen er regelmatig goede mogelijkheden voorbij om een stage te lopen of een afstudeeropdracht uit te voeren.

EMO is door meerdere branches erkend als leerbedrijf. De kwaliteitsnormen die EMO hanteert voor de inhoud van opdrachten en begeleiding garanderen je dus dat jij aan het eind van jouw stage je leerdoelen hebt gerealiseerd.

Energising your talent
EMO is een groot bedrijf met een leidende positie in de Europese markt. Met bijna 400 door de wol geverfde collega’s is er altijd wel een die jou verder helpt. Waar je wat van kan leren, of die je de fijne kneepjes van het vak bijbrengt.

EMO kan dus zomaar de vliegende start van een prachtige loopbaan betekenen. En als het aan beide kanten bevalt, kan die loopbaan zomaar bij EMO zelf zijn!

MBO Stages
– Gevorderd Operationeel Medewerker, operationele havenopleiding, Scheepvaart- en transportcollege (Beroeps Begeleidende Leerweg).
– Monteur Montage Onderhoud, Maintenance College/Albeda College (Beroeps Begeleidende Leerweg).